Wat zijn de Hasbro Spelen?

Het plezier van samen spelen brengt iedereen samen en ter ere van het 100-jarig bestaan, brengt Hasbro dit nu naar jouw favoriete stad! Tijdens de Hasbro Spelen beleef je een dag vol plezier voor jong en oud. Laat je schminken als jouw favoriete My Little Pony karakter, speel een potje levensgroot Monopoly, ga op de foto met Peppa Pig en nog veel meer!

The joy of play brings everyone together

De wereld van Hasbro brengt jong en oud samen en zorgt al meer dan 100 jaar voor de mooiste herinneringen. Ervaar het plezier van alle Hasbro merken tijdens de Hasbro Spelen.

FAQ

Wat zijn de Hasbro Spelen?

De Hasbro Spelen is een evenement dat volledig draait om de kracht van samen spelen en plezier maken. De locatie van het event wordt gekozen door het Nederlandse publiek. De stad die de meeste stemmen verzamelt, wordt host van de Hasbro Spelen. Met bekende speelgoed- en spellenmerken als Monopoly, Play-Doh, My Little Pony, Transformers, Nerf, Hasbro Gaming en Peppa Pig is er voor iedereen iets te doen en is het het ideale evenement om samen te komen voor een flinke dosis quality time.

Voor wie zijn de Hasbro spelen?

De Hasbro Spelen is een evenement voor iedereen. Van jong tot oud, er is voor iedereen iets te doen en het is het ideale moment om samen te komen.

Waar en wanneer vinden de Hasbro Spelen plaats?

Dit maken we bekend nadat de stemmen zijn geteld en we weten welke stad de host van de Hasbro Spelen wordt, maar dit zal in elk geval in een weekend in september of oktober zijn.

Wat is er te doen tijdens de Hasbro Spelen?

Tijdens de Hasbro Spelen is er voor iedereen iets te doen. Van jong tot oud. De wereld mag de afgelopen jaren dan wel enorm veranderd zijn, één ding is over alle generaties hetzelfde gebleven: de wens om samen te spelen, te lachen en mooie herinneringen te creëren. Dit komt allemaal samen op de Hasbro Spelen.

Op welke steden kan ik stemmen?

Er zijn 5 steden die strijden om de allereerste Hasbro Spelen ooit te mogen verwelkomen in hun stad: Nieuwegein, Dordrecht, Almere, Laren en Arnhem.

Wat als mijn stad er niet tussen staat?

Het is helaas niet meer mogelijk om een andere stad te nomineren dan de steden die nu nog strijden om de Hasbro Spelen te verwelkomen. Gelukkig zijn er nog 5 hele leuke steden in de race, die ideaal zijn om bijvoorbeeld te combineren met een dagje uit of een weekend weg.

Wanneer wordt de winnende stad bekend gemaakt?

De winnende stad wordt op 7 augustus 2023 bekend gemaakt. We houden je hiervan op de hoogte per e-mail.

Maak kennis met alle merken van Hasbro